مشاهده ارتودنسی و جزییات آن

مشاوره ارتودنسی چیست و شامل چه مواردی می‌شود؟

پزشک تایید کننده: دکتر خدیوی

اگر قصد انجام ارتودنسی دارید و هنوز اقدامات درمانی را آغاز نکرده‌اید، لازم است که برای مشاوره ارتودنسی حتما به یک متخصص ماهر و باتجربه مراجعه نمایید. بسیاری از متخصصین طی یک جلسه مشاوره ارتودنسی رایگان، تمام مراحل درمان رابه شما توضیح داده می‌دهند و به شما می‌گوید که در نهایت، چه چیزی در انتظارتان است.

در ادامه این مطلب اطلاعات دقیق‌تری در مورد جلسه مشاوره ارتودنسی آنلاین یا حضوری و اهمیت آن به شما ارائه خواهیم داد.

مشاوره ارتودنسی به چه کسانی توصیه می‌شود؟

همه افرادی که قصد انجام ارتودنسی را دارند، حتما باید در جلسه مشاوره ارتودنسی شرکت کنند. حتما در مورد این شنیده‌اید که بهترین سن ارتودنسی، سنین کودکی است. این موضوع تاحدودی درست به نظر می‌رسد اما به این معنا نیست که بزرگسالان امکان انجام ارتودنسی را ندارند.

در مشاوره ارتودنسی، روند درمان مشخص می‌شود و می‌توانید سوالات خود را از پزشک بپرسید. رزرو مشاوره رایگان ارتودنسی به افرادی که علائم زیر را دارند توصیه می‌شود:

  • کسانی که دندان‌های نامرتب دارند.
  • کسانی که بین دندان‌هایشان فاصله زیادی وجود دارد.
  • دندان‌های آن‌ها به شکل غیر طبیعی روییده باشد.
  • دندان نیش نهفته داشته باشند.
  • فک بالا یا پایین آن‌ها جلوتر یا عقب‌تر است.
  • دندان‌های دو فک به خوبی روی هم قرار نمی‌گیرند.

جلسه مشاوره ارتودنسی

مراحل جلسه مشاوره ارتودنسی

در جلسه مشاوره ارتودنسی بزرگسالان و کودکان، متخصص ارتودنسی با دقت شما را معاینه می‌کند تا یک دید کلی از وضعیت دهان و دندانتان به دست آورد. به طور کلی مراحل جلسه مشاوره قبل از ارتودنسی، شامل موارد زیر است:

  1. معاینات اولیه و بررسی مدارک پزشکی
  2. بررسی سوابق پزشکی بیمار
  3. شفاف سازی انتظارات بیمار از نتایج درمان
  4. اعلام نظر پزشک در مورد نوع ارتودنسی
  5. تدین برنامه درمانی برای بیمار

معاینه تخصصی

پزشک قبل از هرچیزی، باید بررسی کند که اصلا کاندید خوبی برای انجام ارتودنسی هستید یا خیر. بعد از آن، وضعیت کلی فک، دندان و مفاصل دهان را مورد بررسی قرار می‌دهد. ممکن است لازم باشد برای این کار، از تجهیزات تصویر برداری و دستگاه‌های مخصوصی مثل مدل سه بعدی، دوربین دیجیتال یا اشعه ایکس استفاده شود.

 

سابقه پزشکی بیمار

لازم است که قبل از انجام ارتودنسی، پزشکتان را از سابقه پزشکی خود آگاه کنید و علائمی که امکان دارد با درمان ارتودنسی ارتباط داشته باشند را با او در جریان بگذارید. برای این منظور، پزشک در خصوص مشکلاتی مثل سابقه سردرد یا ابتلا به میگرن، دردهای گردن و… از شما سوالاتی می‌پرسد.

تعیین طرح درمان در جلسه ارتودنسی رایگان

 

توضیحاتی در مورد نتایج درمان

در این مرحله، پزشک به صورت واضح به شما می‌گوید که هدف از شروع درمان چیست و باید خودتان را برای چه چیزی آماده کنید. اینکه قرار است در آینده چه تغییراتی در ظاهر دهان و دندان شما به وجود بیاید و شما باید چه انتظاراتی داشته باشید، از مواردی است که در مشاوره رایگان ارتودنسی درمورد آن بحث می‌شود.

 

انتخاب نوع دستگاه

گاهی اوقات بسته به مشکل شما، ممکن است مشاور ارتودنسی چندین دستگاه مختلف را برای انجام ارتودنسی پیشنهاد دهد. او در مورد هر دستگاه، توضیحاتی به شما ارائه می‌دهد تا با توجه به ترجیحات خود، یکی را انتخاب کنید.

برای مثال اگر می‌خواهید مدت زمان ارتودنسی کوتاه‌تر شود، می‌توانید دستگاه‌های ارتودنسی ثابت را انتخاب کنید. در این مرحله هزینه ارتودنسی نیز مشخص می‌شود.

 

برنامه ریزی برای شروع درمان

در این مرحله، متخصص زمانی را برای شروع درمان و اولین جلسه ارتودنسی تعیین می‌کند. سپس درمورد دوره‌هایی که باید در مطب حضور پیدا کنید، نکاتی که باید قبل و حین ارتودنسی رعایت شود، نحوه استفاده از دستگاه ارتودنسی و… به شما توضیحاتی ارائه خواهد داد.

در نهایت هم شما می‌توانید تمام سوالات خود را بپرسید و مطمئن شوید هیچ ابهامی باقی نمانده است.

مشاوره ارتودنسی بزرگسالان

 

مشاوره ارتودنسی برای کودکان

در صورتی که متقاضی ارتودنسی در سنین کودکی و نوجوانی قرار داشته باشد، یکی از والدین او در جلسه مشاوره ارتودنسی حضور پیدا می‌کند. مشاوره ارتودنسی برای کودکان با این هدف انجام می‌شود که پزشک متخصص، وضعیت کودک را بررسی کرده و بهترین روش درمان ارتودنسی را تشخیص دهد.

متخصصان توصیه می‌کنند کودکان ۷ ساله را نزد یک دندانپزشک متخصص ببرید تا به خوبی آن‌ها را معاینه کنند. در این صورت اگر فرزند شما نیاز به ارتودنسی کودکان داشته باشد، خیلی زود می‌توان روند درمان او را آغاز کرده و به نتایج بهتری دست پیدا کرد.

مشاوره ارتودنسی برای کودکان

در مشاوره ارتودنسی چه سوالاتی بپرسیم؟

در جلسه مشاوره ارتودنسی، بهتر است سوالاتی از متخصص خود بپرسید تا جزییات درمان را درک کنید. این کار شما را از گیجی، سردرگمی و استرس نجات می‌دهد. برخی از سوالاتی که باید بپرسید، شامل موارد زیر هستند:

  • تحصیلات متخصص چقدر است؟
  • مدت زمان ارتودنسی چقدر طول می‌کشد؟
  • تنظیمات دوره‌ای هرچند وقت یکبار انجام می‌شوند؟
  • اگر به بیماری لثه دچار شوید باید چکار کنید؟
  • چقدر درد و ناراحتی خواهید داشت؟
  • اگر برحسب اتفاق در روند درمان شما وقفه‌ای ایجاد شود چه اتفاقی می‌افتد؟
  • از مصرف چه خوراکی‌هایی باید خودداری کنید؟

در این مطلب سعی کردیم در مورد مشاوره ارتودنسی برای بزرگسالان و کودکان با شما صحبت کنیم. همانطور که متوجه شدید، اکثر پزشکان یک جلسه مشاوره رایگان ارتودنسی برای شما در نظر می‌گیرند تا روند درمانتان مشخص شود و بتوانید تمام سوالات خود را بپرسید.

به این ترتیب جلسات ارتودنسی به شکل اصولی انجام می‌شود و شما می‌‌دانید که در انتها چه چیزی در انتظارتان خواهد بود. اگر قصد رزرو نوبت برای مشاوره ارتودنسی آنلاین یا حضوری دارید، میتوانید با راه های ارتباطی مطب دکتر خدیوی در ارتباط باشید.

امتیاز نوشته از نظر شما چند است؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *